Complete winterbeleving

alpenigludorf

Skiën onder de sterrenhemel
In Brixental houdt het skiplezier ’s avonds niet op. Elke donderdag en vrijdag kun je ´s nachts de vers geprepareerde witglinsterende piste Gaisberg af skiën onder de zwarte sterrenhemel. De moderne verlichting straalt tot in de verste hoekjes over de piste en zorgt voor luxe skiplezier tot diep in de nacht. Ook de restaurants en hutten zijn op nachtstand geschakeld.

Romantisch cocoonen in een iglo
Wil je net als een eskimo slapen in een iglo? Dat kan in het 18 iglo’s tellende Alpeniglodorp in SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental dat via de kabelbaan (8 minuten) te bereiken is. Alpeniglodorp biedt VIP-arrangementen aan in iglo´s die in love-stijl zijn gedecoreerd. Bij dit arrangement is een welkomstdrankje in de ijsbar, een bezoek aan de ijskerk, het maken van een eigen ijssculptuur en een candle-light diner inbegrepen. Na het tafelen rits je je slaapzakken aan elkaar om te cocoonen in je eigen love-iglo.

alpeniglu dorf kitzbueheler alpen

ArrensleeIn een arrenslee door winterwonderland
In een arrenslee door het sneeuwlandschap zoeven mag eigenlijk niet ontbreken in een wintersportvakantie. Het is niet alleen romantisch voor stellen, maar ook knus voor families en vriendengroepen. Bij het vallen van de avond, in warme dekens ingepakt, geniet je van een prachtige tour door de omgeving van Kirchberg of Westendorf. Aansluitend eet je in een traditioneel restaurant een typisch Tirools gerecht: Gröstl of Kasspatzln.

Ontspannen met winterwellness
Wintersport kan intensief zijn, zeker voor de onervaren skiër. Wie ’s avonds wil ontspannen kan op veel plekken terecht voor typisch Oostenrijkse winterwellness. De meeste hotels in Brixental tellen 3 of 4 sterren en beschikken vrijwel altijd over een sauna, koudwaterbad en ruimte voor massages en schoonheidsbehandelingen. Vaak is er ook een indoorzwembad.

Kirchberg, Kitzbüheler Alpen, Brixental

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>