Op skisafari in de Alpen

Galtür ligt in het achterste deel van het Paznaun in het westen van Tirol en maakt deel uit van het overkoepelende Silvretta Region. Het skigebied van Galtür bestaat uit 40 kilometer pistes, waarvan 6 makkelijk, 24 gemiddeld en 10 moeilijk.

De Silvretta Skisafari, van Galtür tot in Montafon en weer terug, start in het Silvapark in Galtür. Hier vertrekt iedere dag om 10:30 uur een pistebully (vooraf reserveren) die de gasten naar het Kops-stuwmeer brengt. Dit is het startpunt van een zeer gevarieerde bosafdaling via het Montafondal, naar Partenen. Vanaf hier gaat de tocht met de gondel van de Vermuntbahn omhoog. Bovenaan staat een minibus te wachten die de wintersporters via een tunneltraject naar de Bielerhöhe brengt, met het panoramische uitzicht op de hoogste toppen van de Silvretta en het Silvrettameer. Na een afdaling door het Vermuntdal brengt de pistebully (reserveren ook verplicht) de skiërs weer terug naar Galtür.

Silvretta Skisafari

Met een geldige skipas (Silvrettapark of Silvretta) zijn de kosten voor volwassenen € 18,50 en voor kinderen € 10,50. Zonder geldige skipas zijn de kosten € 37,50 en € 22,00. Alle dagen mogelijk. Aanmelden kan via de skischool of TVB Galtür of bij de Zeinislift.

Silvapark Skisafari ©TVB Paznaun – Ischgl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>