Top of the Mountain Closing Concert

Top of the Mountain Concert op de skipiste van de Idalp (2.300 m) ©TVB Paznaun – IschglDe Idalp, op 2.300 meter hoogte, verandert voor dit concert in een bijzondere evenementenlocatie. De wintersportbestemming heeft inmiddels een grote naam opgebouwd met de gratis Top of the Mountain concerten. Nergens ter wereld wordt een winterseizoen zo uitbundig geopend en afgesloten als in Ischgl (Tirol, Oostenrijk).

In de ochtend kan er nog naar hartenlust worden geskied, voordat het openluchtconcert om 13.00 uur begint. Iedereen met een geldige liftpas kan dé seizoensafsluiting van de Alpen bijwonen. Om 13.00 uur gaan de ski’s en snowboards van muziekfans aan de kant en maken plaats voor de rocksound en hits van Thirty Seconds to Mars uit Los Angeles. Onder andere Robbie Williams, Rihanna, Elton John, Katy Perry, Sting en Alicia Keys zijn de rockband voorgegaan op het befaamde Top of the Mountain podium.

Dit weekend reizen veel wintersportliefhebbers af naar Ischgl om nog een keer optimaal te genieten van de goede sneeuwcondities en om het spectaculaire open air-concert bij te wonen. Het legendarische Top of the Mountain Closing Concert met wereldberoemde pop- en rockartiesten heeft een plek veroverd op de internationale evenementenkalender. Het skigebied van Ischgl, de Silvretta Arena, is geopend tot en met zondag 3 mei 2015.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>