Cross country event ‘La Sgambeda’

Livigno italie

De sneeuwval van de afgelopen dagen heeft er voor gezorgd dat de Noord-Italiaanse wintersportregio Livigno al vroegtijdig 12 km langlaufloipe heeft geopend.

De vroege opening van de cross country track heeft een sterke aantrekkingskracht op veel internationale atleten die in wedstrijdvoorbereiding zijn. Zo zijn er teams uit Duitsland, Zwitserland, Tsjechië en Polen in training. Van 12 tot 14 december is Livigno helemaal in de ban van de cross country sport. In dat weekend vindt namelijk de 25e editie van het langlaufevenement ‘La Sgambeda’ plaats.

De goede sneeuwcondities beloven veel goeds voor de jubileumeditie van het cross country evenement ‘La Sgambeda’ dat Livigno van 12 tot 14 december organiseert. Op vrijdag wordt gestart met de marathon, die sinds dit winterseizoen onderdeel is van de prestigieuze FIS Marathon Cup. Op zaterdag 13 december vindt de 15 km lange proloog plaats voor de lange afstandsrace ‘Swix Ski Classic’, een race voor de klassieke langlauftechniek. Het cross country event in Livigno wordt op zondag 14 december afgesloten met de 35 km lange ‘La Sgambeda Classic’-race.

Consumenten vinden meer informatie op: www.livigno.eu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>