Top of the Mountain

Op zaterdag 30 november opent Nickelback, een van de meest succesvolle bands ter wereld, het winterseizoen 2013/2014 in Ischgl (Tirol) tijdens het legendarische Top of the Mountain Opening Concert. Nog nooit was de artiest of band zo vroeg bekend gemaakt. Tijdens het concert worden zo’n 20.000 wintersporters en muziekliefhebbers verwacht. Gasten kunnen het ‘Greatest Hits Show’-concert gratis bijwonen op vertoon van een geldige liftpas. Twee dagen eerder, op donderdag 28 november, opent Ischgl als een van de eerste wintersportbestemmingen haar pistes.

 

Nickelback, de uit Canada afkomstige rockband, is uitgenodigd om het wintersportseizoen in Ischgl officieel te openen met een openluchtconcert. Gasten kunnen het concert gratis bijwonen op vertoon van een geldige liftpas. Met vijf Grammy nominaties, winnaar van drie American Music Awards en meer dan 50 miljoen verkochte albums is de band een van de meest succesvolle bands ter wereld. Nickelback bracht in 2001 het album ‘Silver side up’ uit, waarmee ze internationaal doorbraken. Op dit album staat de bekende single ‘How you remind me’ die maar liefst 28 weken in de Nederlandse Top 40 stond genoteerd. De hoogste positie, nummer 4, behaalde de single ‘Photograph’ van het album ‘All the right reasons’ in Nederland.

Nickelback laat Ischgl ‘rocken’ tijdens opening winterseizoen van 2013 / 2014

Met het optreden krijgt Nickelback een plaats op de indrukwekkende lijst van artiesten die in Ischgl hebben opgetreden. Eerder stonden onder meer Sting, Tina Turner, Enrique Iglesias, Jon Bon Jovi, Pink!, Elton John, Alanis Morissette, Sugababes, Lionel Richie, The Pussycat Dolls, Rihanna, Gabriella Cilmi, Leona Lewis, Katy Perry, Gossip, Roxette en Scorpions op het podium.

Ischgl: dé hotspot van de Alpen
Ischgl is zonder twijfel dé lifestyle bestemming van de Alpen waarmee geen enkele bestemming zich kan meten. Ieder jaar bewijst Ischgl zich opnieuw door als eerste wintersportresort te openen met het legendarische concert waar wereldsterren de bühne betreden. En met sneeuwcondities die indruk maken op de meest ervaren wintersporters, is Ischgl niet te vergelijken met welke andere wintersportbestemming dan ook!


Wintersportgebied van Ischgl/Samnaun
Met meer dan 238 km piste van de Silvretta Arena en 44 liften, behoort het wintersportgebied van Ischgl/Samnaun tot de beste van de Alpen. Dankzij de hoge ligging, 90% van de pistes bevindt zich boven 2.000 m, is de sneeuwzekerheid groot.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>