Culinair paradijs Gitschberg Jochtal

Culinair paradijs Gitschberg Jochtal

Culinair Jochtal

Gitschberg Jochtal staat bekend om de gastronomische keuken met authentieke streekgerechten, een combinatie van typische Oostenrijkse lekkernijen en de culinaire Italiaanse keuken. Denk hierbij aan Schlutzkrapfen, verse ravioli gevuld met spinazie en ricotta, de lekkerste Knödel van de alpen met Zuid-Tirools spek, warme apfelstrudel en Topfenschmarrn, een traditionele pannenkoek met kwark. Deze gerechten in combinatie met de warme gastvrijheid in de almhutten en prachtige panoramische uitzichten over de bergtoppen zorgen voor de perfecte ontspanning tussen het skiën, langlaufen of wandelen door.

Avontuur op de piste

Terwijl je in een van de almhutten tot rust komt en geniet van een authentieke ‘Brettljause’, verlang je alweer naar de adrenaline en snelheid op de piste. Met 51 kilometer aan gevarieerde pistes maken zowel beginnende als ervaren skiërs en snowboarders hier de mooiste afdalingen. Het F-Tech Snowpark Jochtal is met de vele schansen en rails een geliefde plek voor snowboarders en freestylers om sprongen en trucs te perfectioneren. Liever niet skiën maar wel op zoek naar een adrenaline-kick? Zoef dan met een slee van een van de zes natuurlijke rodelbanen af.

Wintersporten in Gitschberg Jochtal

Wintersporten in Gitschberg Jochtal.

Romantisch genieten

Naast de actie en snelheid horen relaxen en romantiek ook bij een wintersportervaring in Gitschberg Jochtal. Geniet van een uniek Zuid-Tirools wijntje bij de open haard, doe kunstjes tijdens een middag op de gezellige schaatsbaan of maak een romantische avondwandeling met fakkels onder de heldere sterrenhemel. Op 15 januari, 11 februari en 11 maart worden er zelfs speciale Full Moon wandelingen georganiseerd door het winterse landschap van de prachtige Rodenecker-Lüsner Alm, gevolgd door een culinair Full Moon diner met Zuid-Tiroolse specialiteiten rechtstreeks uit de oven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>