Ischgl beste après-ski 2012

In het vandaag gepubliceerde wintersport onderzoek van Zoover, de grootste onafhankelijke vakantiebeoordelingssite van de Benelux, noteert Ischgl (Tirol) een nummer 1 positie als après-ski bestemming. De Zoover-bezoekers waarderen Ischgl met gemiddeld een 9,0. Op dit moment scoort de lifestyle bestemming zelfs nog iets hoger, een 9,2.

Uit het onderzoek onder ruim 45.000 wintersporters neemt Ischgl een ruime koppositie in als meest gewaardeerde après-ski bestemming. ‘We doen het onderzoek nu 3 jaar en Ischgl komt zowel in 2011, 2012 als in 2013 als beste uit de bus!, aldus Marthijn Tabak, Manager Communicatie en PR bij Zoover. Ook in de algemene waardering scoort de wintersportbestemming, met een 8,7-waardering, hoog.

Ischgl is zonder twijfel dé lifestyle bestemming van de Alpen, waaraan geen enkele bestemming zich kan meten. Ieder jaar bewijst het skidomein zich opnieuw door als eerste wintersportresort te openen en op 30 april te sluiten met de legendarische Top of the Mountain-concerten, waar wereldsterren de bühne betreden. Zowel in het dorp als aan de pistes vind je apres-ski bars. Met meer dan 238 km piste van de Silvretta Arena en sneeuwcondities die indruk maken op de meest ervaren wintersporters, behoort het wintersportgebied van Ischgl/Samnaun tot de beste van de Alpen. Dankzij de hoge ligging, 90% van de pistes bevindt zich boven 2.000 m, is de sneeuwzekerheid groot.

Voor meer informatie en het boeken van accommodaties: www.ischgl.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>