Wintersporten in Tsjechië

wintersport-in-tsjechie

Ontdek de Tsjechische skigebieden met de Czech Skipass

Fanatieke wintersporters kunnen kiezen voor de Czech Skipass die geldig is in 23 Tsjechische skiresorts. Dat betekent 190 km aan pistes, 34 kabelbanen en 141 sleepliften!

SkiResort Černá Hora-Pec blijft zich vernieuwen

SkiResort Černá Hora-Pec is het grootste skigebied in de Tsjechische Republiek. Met haar 41 kilometer aan piste is het skigebied is een populaire winterbestemming onder de Tsjechen en bij buitenlandse toeristen.

Wintersport in Tsjechië

De eerste sneeuw is al gevallen! De koude wintermaanden beginnen er dus echt aan te komen en een aantal skigebieden hebben de deuren al geopend. Nu hopen dat het een sneeuwrijke winter wordt en dat iedereen kan genieten van de knisperende sneeuw.

Tsjechische skigebieden voor families met kinderen

Wintersport is heel geliefd in Tsjechië en kent een lange traditie. Veel kinderen beginnen met skiën en schaatsen zodra ze kunnen lopen. De skicentra besteden daarom veel aandacht aan families en proberen zo veel mogelijk comfort en plezier aan te bieden.

Voor meer info over de Tsjechische skigebieden kijk je op www.czechtourism.com.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>