Galtür introduceert Skipas 2.0

Skipas 2.0 Galtür

Galtür 2.0: hoe het werkt
Bezoek je het skigebied, bestel dan vooraf via internet een skipas die vervolgens binnen een paar dagen thuis op de deurmat ligt. Deze skipas is voor een kleine toeslag geheel te personaliseren met leuke kleuren en patronen of zelfs met een foto. De skipas moet worden gekoppeld aan je creditcard. Wanneer in Galtür de eerste skilift wordt genomen, activeert de skipas automatisch en wordt het liftgebruik per keer afgeschreven.

De tijd is doorslaggevend; wie ’s ochtends al door de liftpoortjes gaat, betaalt een dagticket. Ga je pas na 11:30u de piste op, word je creditcard belast voor de prijs van een middag-skipas. Het systeem is volledig geïntegreerd met de prijzen van het skigebied. Zo betaal je nooit meer dan je daadwerkelijk verbruikt. Een extra voordeel is dat de wachttijden bij het loket voor de aanschaf van een skipas hiermee ook verleden tijd zijn.

silvapark-galtur

Noviteiten 2016
Galtür introduceert deze winter de ‘Skipas 2.0’, met deze moderne technologie betaal je alleen voor wat je echt gebruikt. Maar dat is nog niet alles wat deze familiebestemming gezinnen te bieden heeft. Naast de nieuwe tien-persoons lift ‘Breitspitzbahn’, breidt het skigebied haar familie-aanbod uit met het nieuwe project ‘Playground Snow’, waarbij de lessen optimaal zijn afgestemd op de eisen van jonge skiërs. 9 december 2016 opent Galtür het winterseizoen 2016/2017.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>