Zonder gesleep met bagage

Wintersport is dé vakantie waar men de meeste bagage meeneemt. Voor een weekje in de sneeuw neemt men al gauw heel wat extra kilo’s van de favoriete wintersportspullen mee. Met behulp van Travel Light kunnen wintersportliefhebbers nu zonder bagage naar de sneeuw reizen!

Ski

Het bedrijf verzendt bagage zoals ski’s, skischoenen en snowboards van deur tot deur, maar ook gewoon de koffers. De bagage wordt thuis opgehaald en staat klaar bij aankomst op de wintersportbestemming. Middels een track & trace systeem kun je volgen waar je bagage zich bevindt. Travel Light is in januari van start gegaan en sindsdien hebben al honderden mensen ervaren hoe het is om zonder bagage te reizen. Travel Light werkt samen met TNT Express, één van de grootste logistieke partijen in de wereld en heeft een speciaal team van 100 chauffeurs.

Travel Light populair onder wintersporters
Één van de oprichters Sven de Laaf: “In januari zijn we van start gegaan, midden in het winterseizoen, en ondertussen hebben we al enkele honderden bagage items van huis naar hotel verstuurd. We krijgen ontzettend veel positieve reacties van onder andere wintersportliefhebbers voor wie Travel Light een uitkomst is. Het is vaak een hoop gedoe wanneer je je eigen ski’s mee wil nemen op vakantie. Een skibox huren kost al snel een paar honderd euro en als je er één bezit staat deze de rest van het jaar in de weg. Nog maar niet te spreken van het ongemak wat zo’n ding meebrengt tijdens het rijden. Wij hebben dit zelf ook jaren ervaren en daarom zijn wij Travel Light gestart: Je vakantie begint al bij vertrek omdat je wintersportbagage al netjes klaar staat op je wintersportbestemming voor je überhaupt van huis vertrekt.”

Travel Light

Prijzen
Een kort overzicht van de kosten om wintersportmateriaal (enkele set incl. schoenen en overig materiaal) te laten verzenden en te retourneren:

Prijsoverzicht

Hoe werkt Travel Light?
Via Travel-light.nl/wintersport kan je een prijsopgave aanvragen, waarbij je aangeeft wat de wintersportbestemming wordt en wat je wenst mee te nemen qua bagage. Na de boeking ontvang je thuis een welkomstpakket met daarin de vervoersdocumenten. Vervolgens ontvang je thuis van Travel Light een inpakzak en een speciale doos, waar de ski’s, skischoenen, skistokken of het snowboard in past maar ook kleding kan worden toegevoegd. De chauffeur komt vervolgens de doos ophalen en Travel Light zorgt ervoor dat de betreffende bagage naar de vakantiebestemming gaat. Voor verdere uitleg:

https://youtu.be/bYnlM7eJzNI?t=1m13s

Over Travel Light
Travel Light biedt een uniek concept voor alle reizigers: het van deur tot deur verzenden van bagage zoals een golfset, ski’s/snowboards, kites, fietsen en de reguliere koffers. Travel Light verandert de huidige manier van reizen en speelt in op het gevoel van luxe en comfort bij reizigers. De bagage wordt thuis opgehaald en staat klaar bij aankomst op de vakantiebestemming. Travel Light werkt hiervoor samen met TNT Express, één van de grootste logistieke partijen in de wereld, en heeft een speciaal team van 100 chauffeurs. Op dit moment is de service alleen nog beschikbaar voor de Nederlandse reiziger die reist binnen de grenzen van de Europese Unie. Bij Travel Light werken sinds de start afgelopen januari momenteel zes mensen.

Meer informatie: www.travel-light.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>