IJsland nieuwe winterbestemming

ijsland noorderlicht

Met de huidige temperaturen zijn jullie er waarschijnlijk nog totaal niet mee bezig, maar hierbij alvast een update over het winter(sport)aanbod van Arke. Zij lanceren deze winter IJsland als nieuwe winter(sport)bestemming!

IJsland werd nog weinig in de winter aangeboden en dat leek ons een gemiste kans. In de zomer is IJsland al erg populair als bestemming. We mikken daarom ook op klanten die IJsland kennen van hun zomervakantie. Je kunt er ook skiën, met een uniek uitzicht op de Atlantische Oceaan. En dat in een landschap uit de boeken van Tolkien. Ter plaatse worden excursies als superjeeptours, sneeuwscooter safari’s, langlaufen en gletsjertochten aangeboden. Waar maak je dat mee?

ijsland gletsjer

De vluchten naar IJsland worden aangeboden op basis van een vlucht met Icelandair, van 1 december tot 31 maart, met vertrek op zaterdag of zondag. Het aanbod bestaat uit verblijf in Reykjavik, fly-drives met 4×4 auto’s en pakketten waarbij verblijf in Reykjavik wordt gecombineerd met het noorden en het oosten van het eiland. De prijs is vanaf € 1.299 per persoon.

ijsland winterbestemming

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>