Zomer of winter?

We houden van de zomer, een lekkere zon met een mooi temperatuurtje om op het terras te kunnen zitten. Maar natuurlijk is daar ook de winter! Met al haar voordelen.

wintersportlife

Wat heeft je voorkeur?
Wij als wintersportliefhebbers kiezen natuurlijk voor de winter! De zomer mag dan heerlijk zijn, er gaat echter niets boven lekker een lange week te wintersporten, te après-skiën en gewoon puur te genieten.

Wanneer boekt men de wintersport?
Wanneer boek jij je wintersport? Meestal begint het bij mij te kriebelen als de zomer zijn einde nadert. Dan heb ik genoeg gehad van al die lange warme dagen en verlang naar wat sensatie en de frisse lucht van de piste. Als student boek je wellicht met studentenorganisaties binnen je studie, met kinderen boek je wellicht een gezinsreis en als alleenstaande boek je misschien een singlereis. Maar ook andere reisorganisatoren kunnen goedkoop en ook compleet zijn. Bijvoorbeeld WinterTrex.nl, deze organisatie heeft een compleet aanbod voor een erg concurrerende prijs! Bij deze, maar ook bij andere reisbureaus geldt vrijwel altijd, hoe eerder je boekt, des te goedkoper het voor je is!

Vergeet ook niet partijen als Neckermann of Vrij Uit te checken, vaak zijn daar erg scherpe aanbiedingen te vinden! Sowieso is het advies om het een en ander met elkaar te vergelijken voor het online boeken van een wintersportreis. Op deze manier ben je altijd verzekerd van de meest voordelige prijs en daarnaast is het online boeken van je reis ook heel eenvoudig en snel te bewerkstelligen.

Dus: zomer of winter?
Het maakt niet uit of je nou fan bent van de zomer of van de winter. Beide seizoenen hebben hun charmes, maar als wintersportliefhebber heb ik toch stiekem liever de pistes en het mooie uitzicht. Zorg dat je je wintersport op tijd boekt, net zoals je altijd doet bij de zomervakantie. Dit scheelt je een hoop geld en je kunt hierdoor wellicht een langere wintersport boeken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>