Tiroler Zugspitz Arena

Zonsopgang vanaf de Zugspitze in de vakantieregio Tiroler Zugspitz Arena

Vanaf 28 juli genieten vroege vogels van de mooiste zonsopgangen vanaf de Zugspitze (2.962 m). De vakantieregio Tiroler Zugspitz Arena, gelegen aan de Oostenrijkse zijde van de hoogste berg van Duitsland, biedt haar gasten namelijk de mogelijkheid getuigen te zijn van deze unieke ervaring op bijna 3.000 meter hoogte.

Energieke bezoekers die de vakantieregio tussen 28 juli en 20 oktober bezoeken nemen op zondag voor dag en dauw de Tiroler Zugspitzbahn, de modernste gondel van Europa, naar de top van de Zugspitze (2.962 m). Om vervolgens tijdens een stevig ontbijt in het Panorama Restaurant te genieten van de mooiste zonsopgangen waarbij de zonnestralen over de bergtoppen van de vier verschillende Alpenlanden schijnt. Een zonsopgang in de bergen hoort zeker bij de mooiste natuurverschijnselen.

Wandelaars benutten dit mooie schouwspel voor een wandeling van de Zugspitze naar Ehrwald. Tijdens de ‘Gatterl-Tour’ wandelen gasten, afhankelijk van de conditie, in vijf tot zeven uur via de Duits-Oostenrijkse grens naar de Ehrwalder Alm. Waarna de Ehrwalder Almbahn de gasten weer naar het dal brengt.

Zonsopgangsticket voor Gatterlgeher
Met het speciale ‘Zonsopgangsticket’ voor ‘Gatterlgeher’, is eenmalig de rit met de Tiroler Zugspitzbahn, dalafvaart met de Bayerischen Gletscherbahn vanaf de Zugspitzplatt of de dalafvaart met de Ehrwalder Almbahn en busvervoer terug naar de Tiroler Zugspitzbahn inbegrepen. De kosten voor het ticket zijn voor volwassenen € 32, voor tieners € 27 en voor kinderen € 19. De kosten voor het ontbijtbuffet in het Panaroma Restaurant op de top van de Zugspitze zijn € 17 per persoon voor iedereen vanaf 12 jaar oud. Kinderen van 6 tot 11 jaar betalen € 12.

De vertrektijden van de Zugspitzbahn en de zonsopgangstijden zijn te vinden op: Zugspitze.at.

Genieten van een uniek schouwspel tijdens de Gatterl wandeltour

Tiroler Zugspitz Arena
De Tiroler Zugspitz Arena ligt aan de Oostenrijkse zijde van de Zugspitze. De vakantieregio bestaat uit de acht plaatsjes Ehrwald, Lermoos, Berwang, Bichlbach, Biberwier, Heiterwang, Lähn-Wengle en Namlos. De regio ligt bij de Duitse grens en kan tolvrij worden aangereden.

Je vindt meer informatie over de Tiroler Zugspitz Arena bij:
Tourismusregion Tiroler Zugspitz Arena
Tel. 00 43 5673 20 000
E-mail: info@zugspitzarena.com
Website: www.zugspitzarena.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>