Met de trein naar de Franse Alpen

Buiten is de zon inmiddels overgegaan in regen en langzaam komt de winter alweer dichterbij. Winter betekent tijd om aan skiën te denken. Thalys biedt voordelige treintickets aan naar de Franse Alpen. De speciale hogesnelheidstreinen van Thalys rijden van 21 december 2013 tot en met 29 maart 2014 elke zaterdag vroeg in de ochtend vanuit Amsterdam, Schiphol en Rotterdam naar Chambéry, Albertville, Moûtiers, Aime-La Plagne, Landry en Bourg St. Maurice. De tickets zijn vanaf 12 september te koop.

skithalys

Geen files, geen huur van sneeuwkettingen en geen tolwegen; de snelle en luxe Ski-Thalys brengt reizigers in amper 7,5 uur vanuit Rotterdam naar het Franse Bourg St. Maurice. Op de website van Thalys staan bovendien interessante kortingen voor skihuur, autohuur en kortingen op hotels. Patricia Baars, woordvoerder van Thalys: “De voorpret kan eigenlijk al beginnen. Elk jaar bieden we aantrekkelijke prijzen voor een reis naar de Franse Alpen. Het is echt een heerlijke en ontspannen manier om je wintersport te beginnen.”

Speciale tarieven
De tickets naar Franse Alpen voor de Ski-Thalys zijn verkrijgbaar vanaf 69 euro per enkele reis (No-Flex tarief – Comfort 2-klasse). Voor de Comfort 1-klasse zijn tickets verkrijgbaar vanaf 99 euro (Semi-Flex tarief). Nieuw dit jaar is het speciale ‘Snow-flake’ tarief. Tickets die vóór 29 september geboekt worden voor een reis naar de sneeuw in januari, zijn vanaf 59 euro te verkrijgen. Reizigers in Comfort-1 kunnen genieten van alle diensten die een reis uniek en anders maken, zoals een maaltijd die wordt geserveerd aan de zitplaats. Ook kranten en Wifi zijn bij de prijs inbegrepen. Om nog beter in te spelen op wensen, biedt Thalys speciale tarieven aan voor senioren (vanaf 60 jaar), jongeren (van 12 tot 25 jaar) en kinderen (jonger dan 12 jaar).

De tickets voor de Ski-Thalys zijn vanaf 12 september verkrijgbaar. Kijk op thalys.com of op NS Hispeed voor meer informatie over de voordeligste tarieven. Ook kunnen reizigers terecht op alle grote stations met een internationaal loket of bij een erkend reisbureau. De bustransfer naar de leukste bestemmingen is inbegrepen!

  1. Iris zegt:

    Heb net 3 maanden les gegeven in Albertville en heb inderdaad gebruik gemaakt van de Thalys. NS Hispeed heet tegenwoordig trouwens NS International, maar dit artikel is al wat ouder natuurlijk. Goedkope tickets en reisadvies kreeg ik trouwens via. Zij hebben me verder geholpen, aangezien ik nog wat vragen had over mijn skispullen (konden allemaal mee!) en tips om tickets goedkoper te boeken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>