Ski Juwel

Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau

Het nieuwe wintersportgebied Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau maakt het haar gasten wel heel makkelijk om skiën (weer) onder de knie te krijgen. Nieuwe wintersporters en/of wintersporters die al jaren niet meer op de latten hebben gestaan, kunnen privélessen volgen met een ‘niet-goed-geld-terug’ garantie. Wanneer cursisten vroegtijdig besluiten te stoppen, krijgen zij de kosten voor de niet benutte lesuren, materiaalhuur en skipas-dagen terug.

Met het ‘Ski Juwel-Wiedereinstieg mit Genuss’ verlaagt het skigebied Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau de drempel om voor het eerst (weer) op wintersport te gaan. Met de focus op persoonlijke aandacht bestaan de lessen uit maximaal twee personen. Wordt de cursus eerder afgebroken of bestaat de groep toch uit meer dan twee deelnemers, dan kunnen de kosten voor de resterende lesuren, skipas en materiaalhuur worden teruggevraagd.

Gasten kunnen kiezen of zij in het charmante Alpbachtal of in het hoogdal Wildschönau verblijven. Beiden hebben hun eigen ‘Wiedereinsteiger’ aanbod. In Wildschönau is de aanbieding geldig tussen 5 januari tot 9 februari en van 23 februari tot 7 april 2013. In Alpbachtal tussen 7 januari tot 31 januari en van 3 maart tot 31 maart 2013.

De actie kan geboekt worden vanaf € 391,- per persoon en bestaat uit:

  3 overnachtingen bij een van de aangesloten partner-accommodaties
  3 dagen skipas SkiJuwel Alpbachtal Wildschönau
  3 dagen skihuur inclusief depot voor de skies
  2 dagen 2 uur skiles met privé leraar
  WildschönauCard of Alpbachtal Seenland Card met veel aanbiedingen en voordeel
  Verlening is natuurlijk altijd mogelijk. De actie is ook te boeken voor 5 dagen.

Informatie over SKI JUWEL Alpbachtal Wildschönau: www.skijuwel.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>